Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

ЛКП “Лев” може отримати інвестицію вартістю 1 млн грн

14 серпня комісія екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради підтримала звернення щодо відповідного плану інвестицій.
Олімпійці Львівщини допомагали знайти дім безпритульним тваринкам. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

14 серпня комісія екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради підтримала звернення департаменту житлового господарства та інфраструктури з проханням погодити план інвестицій Львівського комунального підприємства «Лев». Відповідний план передбачає реалізацію 1 млн грн, який буде поділений на закупівлю медичного обладнання (670 тис. грн), оргтехніки (150 тис. грн) та котла з системою резервного живлення (180 тис. грн). 

З оргтехніки підприємство планує закупити ноутбуки, сканер, камери спостереження та програмне забезпечення для них. Також частина інвестицій буде скерована на придбання програм для бухгалтерів, складів та відділу кадрів. З медичного обладнання планують закупити гематологічний аналізатор, біохімічний аналізатор та морозильну камеру для трупів.

“По медичному обладнанню - ми хочемо запустити лабораторію, щоб більш менш закривати той цикл, який у нас є з безпритульними тваринами, тому що всі аналізи ми відправляємо в приватні клініки і за це мусимо платити. Це на обладнання: аналізатори, які у нас не працюють”, - зазначила директорка ЛКП “Лев” Юліана Саврук.

Стратегічний план реалізації коштів підприємство планує презентувати наприкінці серпня. Остаточно затвердити план інвестицій ЛКП “Лев” мають також депутати Львівської міської ради на наступному засіданні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ