Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Котельник: Смерть Стюарда підкосила кар’єру Кличка

Відомий український боксер, найуспішніший боксер-професіонал західної України, колишній чемпіон світу серед професіоналів за версією WBA Андрій Котельник, прокоментував поразку Володимира Кличка у поєдинку проти британця Тайсона Ф’юрі.

«Вважаю, однією з причин поразки Володимира у цьому поєдинку стало те, що у Кличка уже немає тренера Емануеля Стюарда. Його смерть підкосила його кар’єру. Тренери, з якими Володя працює зараз, не змогли нічим йому допомогти у поєдинку проти Ф’юрі. Поразка Кличка у цьому поєдинку є справедливою та, мабуть, тактичною. Зрештою, це і визнав сам Володимир. Протягом усього поєдинку він нічого не робив, а взявся за справу тоді, коли було уже пізно щось змінити», - сказав в коментарі Гал-інфо Андрій Котельник.

Найближчим часом на нашому сайті очікуйте на ексклюзивне відеоінтерв’ю Андрія Котельника, у якому відомий колишній боксер розповів про усі причини поразки Володимира Кличка, чи потрібен йому матч-реванш, чому Кличко широкій публіці став нецікавим, а також про престижний всеукраїнський турнір з боксу на призи Андрія Котельника, який у Львові розпочинається у середу, 2 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ