Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Павелко: Ми отримали можливість проведення міжнародних матчів з глядачами

Президент УАФ розповів про роботу спрямовану на повернення глядачів на трибуни.

Президент УАФ Андрій Павелко розказав про повернення вболівальників на трибуни в міжнародних матчах:

«Важка робота. Велика відповідальність лягає на команди-господарів, організаторів матчів, які зобов'язані виконувати санітарні норми, щоб здоров'я вболівальників було під контролем, а футболісти та арбітри не отримали додаткових загроз для здоров'я. Наступний важливий етап — міжнародні матчі. Наші команди стартують у єврокубках, в Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Дуже хотілося б, щоб наші клуби мали підтримку глядачів. Для цього ми провели наступний раунд переговорів з Міністерством охорони здоров'я. Ми отримали дозвіл проводити міжнародні матчі з глядачами.

Ми повинні пам'ятати, що в жовтні матчі збірної проти Німеччини та Іспанії. Якщо будуть прийняті всі рішення УЄФА, ми зможемо прийняти ці матчі з уболівальниками на трибунах «Олімпійського». Ще багато треба зробити. Важливим буде тестовий матч в Будапешті за Суперкубок УЄФА, де вболівальники повернуться на трибуни.

За його підсумками буде прийнято рішення УЄФА про узгодження з національними асоціаціями щодо повернення вболівальників у міжнародних матчах. Важливо при цьому, щоб у господарів були можливості все організувати згідно з медичним протоколом. Це рішення МОЗ, яке ми отримали», - сказав Павелко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ