Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий переживає не за гроші, а за громадян

Міський голова Андрій Садовий стверджує, що не має жодного приватного інтересу до Галицького ринку, а лише переживає за життя мешканців Львова.
«Я молився, щоб не дай Боже стіна прилеглого будинку не впала, бо ситуація справді аварійна. Якщо щось станеться, хто буде відповідати – власники ринку?! Вони скажуть, що то не їхня проблема - будинок же їм не належить! Тому вчора відбулася розмова керівника департаменту економіки Олега Синютки з керівництвом ринку. Зокрема, домовлено про те, що ринок в п’ятницю, суботу і неділю не працюватиме. На понеділок вже буде результат роботи по усуненню аварійних недоліків будинку на пл. Соборній, 15, і якщо буде знайдено порозуміння в цьому, то, думаю, проблема буде знята”, – зазначив “Гал-info міський голова Андрій Садовий.
Нагадаємо, що юрист, який представляє інтереси об’єднання підприємців „Галицький ринок” Михайло Дручек стверджує, що міський голова Львова має приватний інтерес до Галицького ринку і прямо використовує адміністративні методи для його закриття. Відкриття оновленого Галицького ринку відбулося 13 січня 2007 року, проте міська влада вважає відкриття ринку абсолютно неправомірним і незаконним, оскільки, як зазначають у міській раді, „будинок на площі Соборній, 15, що розташований поруч з територією колишнього Галицького ринку, визнано аварійним рішенням виконкому 2002 року, а стіна, яка нависає над ринком, ще не демонтована”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ