Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Анімаційний фільм «Лабіринт» отримав нагороду у Стамбулі

Стрічка «Лабіринт» зайняла перше місце у категорії Анімаційних фільмів на XII Міжнародному кінофестивалі архітектури та урбаністики у Стамбулі (Istanbul International Architecture and Urban Films Festival), Туреччина. Про це повідомили у прес-службі ДержКіно України.

Створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно анімаційний фільм Олександра Колодія та Степана Коваля 

«До Міжнародного Дня анімації маємо ще одну міжнародну нагороду, отриману українською стрічкою: щойно раділи успіхам створеної за підтримки Держкіно «Викраденої принцеси», тепер вітаємо студію анімації «Новаторфільм» та авторів фільму «Лабіринт». Отримані нагороди підтверджують зростаючу цікавість світу до української анімації», – зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Короткометражний фільм «Лабіринт» Олександра Колодія та Степана Коваля виробництва студії Новаторфільм Анімація розповідає про вплив мегаполісу на особистість. Проект картини став одним із переможців Четвертого конкурсного відбору Держкіно та отримав державне фінансування у розмірі 99,3% від загального бюджету у 905,7 тис. грн.

Нагадаємо, що влітку на кінофестивалі «Відкрита Ніч. Дубль 21» стрічка отримала сертифікат від компанії Letter to Fest, яка займається кінофестивальною дистрибуцією

Міжнародний кінофестиваль архітектури та урбаністики у Стамбулі – це некомерційний захід, який проходить в рамках «Фестивалю архітектури та урбаністики» до Всесвітнього дня архітектури. Кінофестиваль має на меті підтримку фільмів на теми архітектури та урбанізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ