Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Анна Безсонова провела майстер-клас для дітей

День фізичної культури та спорту львів’янам та гостям міста запам’ятався не лише нагородженням нашого титулованого кульовика Павла Коростильова, його тренера Сергія Коростильова, змаганнями з підтягувань та легкої атлетики, а й майстер-класом від однієї з найуспішніших гімнасток України Анни Безсонової. Вона взяла участь у заході RG-Fest (фестиваль художньої гімнастики), що відбувся за підтримки Національного Олімпійського комітету у Львівській області.

Окрім абсолютної чемпіонки світу та дворазової призерки Олімпійських Ігор Анни Безсонової, участь в урочистому відкритті RG Fest взяли голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, голова оргкомітету RG Fest Віра Передерій та інші титуловані гімнастки, які в один голос заявили, що такі зустрічі з Анною Безсоновою однозначно підуть дітям на користь.

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський під час урочтистого відкритття турніру відзначив популярність заходу, додавши, що він зацікавив юних гімнасток з різних країн Європи та світу.

Сама ж Анна Безсонова не приховувала свого задоволення від спілкуванням з дітьми та навчальними тренуваннями. Їй неодноразово потрібно було демонстувати свою майстерність та згадувати усі навички професійної гімнастки. Протягом чотирьох годин Анна Безсонова давала майстер-клас юним гімнасткам, які до львівського палацу спорту «Галичина» завітали з різних куточків України та Польщі. Сімдесят юних грацій під керівництвом Анни Безсонової, Ірини Ковальчук та Віти Зубченко отримали майстер-клас зі скакалкою, обручем, булавами та стрічкою. Особливо цікаво юним гімнасткам було вживу поспілкуватися з Анною Безсоновою та провести автограф і фотосесію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ