Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Антитіла вирушають у Європейський тур.

Перша країна - Польща. Про це повідомили артисти на сторінках у своїх соцмережах.

Вони виступали з Боно та The Edge з U2 у київському метрополітені, вони випустили спільну пісню з Едом Шираном і нещодавно вперше виконали її разом наживо у Варшаві на Народовому, а останні 6 місяців провели на передовій як парамедики, рятуючи людські життя. Сьогодні Антитіла вирушають у перший міжнародний тур «Stand by UA» та зіграють концерти у Польщі.

Музиканти везуть з собою повноцінне шоу європейського рівня, улюблені пісні, які стали символом віри і незламності для багатьох українців, а також для прихильників по всьому світу, вперше виконуватимуть наживо 2Step, а також і пісні польською та англійською мовами. Спеціальні гості концерту - польський рок-гурт Chemia.

"У лютому ми мали презентувати альбом та вирушити у стадіонний тур. Та прийшла повномасштабна війна. І ми не змогли вчинити по-іншому. Тому останні 6 місяців ми провели на передовій як парамедики. Це не проста сторінка нашого життя. Але перш за все ми музиканти, артисти. І коли нашим головнокомандувачем було прийняте рішення відкомандирувати нас до Києва, то у нас фактично почалася нова сторінка музичної історії. Музичної історії з військовим бекграундом. Розпочавши цю сторінку зі спільного виступу з Едом Шираном у Варшаві на Народовому ми хочемо її продовжити.нашим Європейським туром та почати з Польщі. Ми знаємо, що нас там чекають. Ми хочемо показати і донести не лише ідею України і спільного майбутнього українських і польських народів. Ми хочемо не лише подякувати за підтримку, але й показати українську музику і донести те, чим ми живемо в культурному плані в Україні. Привезти круте шоу та живе звучання", - ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Артисти виступатимуть у таких містах:

18 жовтня Ґданськ
19 жовтня Варшава
20 жовтня Глівіце
21 жовтня Вроцлав
22 жовтня Познань

Нагадаємо, у серпні Антитіла були відкомандировані Валерієм Залужним з передової до Києва. Проте артисти досі залишаються бійцями 130 батальйону Територіальної оборони міста Києва. Антитіла запустили діяльність благодійного фонду, діяльність якого полягатиме в забезпеченні військових усім необхідним, опікою дітей загиблих Героїв, а також аеророзвідкою.

26 серпня Антитіла вперше виступили разом з Едом Шираном у Варшаві на Народовому стадіоні та вперше наживо виконали пісню 2Step. Тарас Тополя та гурт Антитіла підняли український прапор та подякували Ширану та польському народу за підтримку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ