Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Апеляційну скаргу захисника Віце-президента УАФ щодо тримання під вартою залишено без задоволення

Апеляційну скаргу захисника Віце-президента УАФ щодо тримання під вартою залишено без задоволення. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі Львівського апеляційного суду.

У четвер, 21 вересня, в режимі відеоконференції, у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Віце-президента Громадської спілки «Українська асоціація футболу» на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова від 5 вересня 2023 року про продовження строку тримання під вартою.

Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова продовжено відносно підозрюваного З. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб до 3 листопада 2023 року.

Не погоджуючись із ухвалою захисник підозрюваного З. подав апеляційну скаргу. Зокрема, просив застосувати більш м’який запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а ухвалу слідчого судді суду першої інстанції – без змін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ