Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

APOCALYPTICA виступатимуть на фестивалі ZAXIDFEST

Фінські рокери APOCALYPTICA зіграють на 11-му фестивалі ZAXIDFEST, що відбудеться 16-18 серпня 2019 року у “Чарівній Долині”, с. Родатичі, що біля Львова.
APOCALYPTICA виступатимуть на фестивалі ZAXIDFEST

Легендарний дебютник PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS з’явився 10 травня 1996 року і став інструментальним рок-опусом, що змінив вектор важкої музики на довгі роки та продемонстрував новий підхід до хітів найвеличнішого метал-гурту в світі.

На честь святкування 20-ї річниці альбому, гурт перевидає свій перший альбом після ремастерингу та з новими 3 треками 22 липня 2016 року.

Новими піснями, що увійшли до ремастерингу, стали "Battery", "Nothing Else Matters" та "Seek and Destroy".

Із виходом PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS гурт створив свій власний жанр, що поклав початок 20-річній кар’єрі з мільйонними продажами платівок та незліченною кількістю концертів по всьому світу.

Програму PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS було зіграно понад 170 разів у 40 країнах, після чого був випущений живий альбом "Aplocalyptica PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS - A Live Performance" включно з DVD з живим виступом в Olavinlinna Castle, Фінляндія. Запис для CD та вінілів був зроблений у легендарному клубі в Хельсінкі - Tavastia Klub.

Apocalyptica продовжує виступи з програмою PLAYS METALLICA BY FOUR CELLOS та зіграє ряд концертів у США та Європі у 2019 році, в тому числі завітає на Zaxidfest 16 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ