Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Арбітри Асоціації футзалу Львівщини дебютували в Екстра-лізі

Арбітри Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як) Орест та Олег Дуцяк дебютували в українській Екстра-лізі.

Вихованці школи арбітражу Дрогобича судили матч першого туру чемпіонату Екстра-ліги у Херсоні, у якому діючий чемпіон України «Продексім» приймав Інбев/НПУ (Житомир-Київ). Для Олега та Ореста це був дебют на матчах найвищого рівня України. Що цікаво, Орест дебютував в Екстра-лізі у 19 років, а ще цікавіший той факт, що вперше в історії українського футзалу в Екстра-лізі України дебютували одразу двоє братів. Матч між «Продексімом» та «Інбев/НПУ» завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.

Приємно також відзначити, що їх наставник Роман Проць (на фото справа), голова науково-методичного комітету Асоціації футзалу Львівщини, кількома днями раніше був спостерігачем арбітражу матчу за Суперкубок України між київським «Хітом» та херсонським «Продексімом». Що цікаво, Львівщина вперше за усю історію нашого футзалу була представлена спостерігачем арбітражу на матчі такого рівня. Нагадаємо, у матчі за Суперкубок України «Хіт» здолав свого суперника з рахунком 3:1.

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ