Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Арена Львів» запрошує на матч «Олімпіка» проти «Сталі»

У суботу, 25 лютого, о 14:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч 19-го туру Чемпіонату України донецького футбольного клубу «Олімпік» проти ФК «Сталь» (Кам’янське). Цей поєдинок стане першим домашнім матчем для «олімпійців» на львівському газоні, як на домашньому, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Квитки на матч доступні у трьох цінових категорія – 20, 30 та 60 грн. Зараз їх можна придбати у електронному форматі через інтернет на сайті «Арени Львів», а в день матчу перепустки також будуть доступні безпосередньо в касах стадіону.

Для журналістів є можливість акредитуватись на матч ФК «Олімпік» до 24 лютого включно, надіславши заявку на фірмовому бланку організації (у заявці зазначити: ПІБ, посаду, телефон) на e-mail: [email protected]. Контактна особа: Олег Барков (066) 260 46 13. Акредитації будуть видаватись за редакційним посвідченням 25 лютого з 12:30 до 13:00 на стадіоні.

Нагадаємо, що 18 лютого було підписано договір між ФК «Олімпік» та ДП «Арена Львів», що передбачає проведення матчів Чемпіонату України до травня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ