Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Армія рф зосереджує сили і техніку в районі Вовчанська - військові

Найбільша інтенсивність спостерігається в районі Вовчанська

В операційній зоні ОТУ «Харків» від початку тижня російські окупанти посилили обстріли, ворог нарощує військову присутність у районі Вовчанська.

Про це повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«За минулу добу відбулося 517 обстрілів позицій захисників України. Противник застосовує артилерію, міномети та системи залпового вогню, завдаючи ударів по позиціях Сил оборони України, що може свідчити про наміри ворога розпочати активні штурмові дії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільша інтенсивність спостерігається в районі Вовчанська. За даними розвідки, російські окупаційні сили нарощують військову присутність, проводять підготовчі заходи, зосереджуючи сили та техніку в цьому районі.

Посилення обстрілів на Харківському напрямку потребує належної уваги, наголосили в пресслужбі.

«Попри загрозу з боку ворога, Сили оборони України готові до стримування та відсічі будь-яких наступальних дій... Наша оборона залишається міцною і готовою до будь-яких викликів», - заявили в ОТУ «Харків».

У пресслужбі також зазначили, що підтримка з боку міжнародних партнерів, які постачають Україні сучасне озброєння та військове обладнання, сприяє здатності зупинити окупантів, не допустивши їхнього просування вглиб України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ