Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціація футзалу Львівщини і ФК "Галицька здоба" підписали угоду про співпрацю

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі АФЛ, ФК "Галицька здоба" уклала угоду про партнерство з Асоціацією футзалу Львівщини й буде представляти регіон на офіційних всеукраїнських змаганнях.
Президент ФК "Галицька здоба" Палідович Р.О. та президент Асоціації футзалу Львівщини Хом'як М.С.

Як зазначено в повідомленні АФЛ, з метою впорядкування та структуризації змагань визначено офіційний порядок взаємодії з суб’єктами футзалу. Делегування команд у вищі ліги змагань відбувається після їхньої згоди визнавати принципи, задекларовані в  регламентних документах ФІФА, УЄФА, УАФ, АФУ та АФЛ, їхню виключну юрисдикцію та компетенцію.

Відповідно, командам, які зацікавлені в подальшому розвитку футзалу, було запропоновано укласти угоди про партнерство з Асоціацією футзалу Львівщини, в яких оговорені основні принципи співпраці з питань організації змагань та розвитку футзалу.

Асоціація футзалу Львівщини вітає бажання команди взяти участь у всеукраїнських змаганнях та буде надалі сприяти розвитку цих колективів.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як, ряд інших команд на превеликий жаль зайняли вичікувальну позицію та планують і надалі порушувати основні принципи організації змагань.

"Нагадуємо про принципову позицію, яку було задекларовано на нашому спільному засіданні та вважаємо, що невизначена позиція сприяє подальшому безладу в змагальній діяльності та порушує основні засади єдиної політики розвитку футзалу України.

Сподіваюсь, що найближчим часом і інші футзальні команди  Львівщини, упорядкують свої статуси для можливості виступів на всеукраїнському рівні та задля якісного розвитку спорту на теренах області", - додав Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ