Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Авіадоставка від Meest China — надійність та оперативність

Товари китайського виробництва відіграють неабияку роль у нашому житті. Одяг, побутова техніка, дитячі іграшки, господарські товари, обладнання, запчастини та багато іншого завозиться в Україну з Китаю.

Китайські товари користуються чималим попитом завдяки широкому асортименту, доступній вартості та гідному рівню якості, тому їх усе частіше замовляють і підприємці, і звичайні споживачі. Актуальним питанням залишається доставка: кожен хоче знайти максимально швидкий, надійний та вигідний варіант, тому багато хто із замовників звертається до авіаліній. Даний спосіб гарантує оперативність та максимальну безпеку транспортування. Ризик викрадення, утрати або пошкодження вантажу практично відсутній.

buOa0dd9WsgIIjvPa7x0POMOcn4N7IAZMdYiTpKXQhNl5_LZ_5mmnEmmV_ueBQGSlmgbxgptfLVdYxAMWJoThhKMDIuKnbqwyudxKNRlUX8CQhQ_st8-yWtxit08cfGFInQha9mCkTi-bjzsFQt2t2TSlqVWvSrC5Z8cFYW1CUYws5O2t8iclpFDKe4aKUSx

Якщо ви хочете розширити асортимент свого магазину та якнайшвидше порадувати клієнтів новинками, замовляйте доставку товарів з Китаю авіаційними перевезеннями в компанії Meest China на сайті https://meest.cn/ru/aviadostavka/.

Логістична компанія Meest China здійснює доставку вантажів «під ключ» максимально швидко та без націнок. До комплексу послуг входить оформлення документації та декларування товарів відповідно до міжнародних норм та принципів зовнішньоекономічної діяльності. Ми ретельно відстежуємо всі зміни і тенденції в регулюванні ЗЕД, що дозволяє нам чітко орієнтуватись у сьогоденній ситуації та продумувати свою діяльність на кілька кроків уперед.

Що включає та як проводиться авіаційна доставка:

  1. На підготовчому етапі ми узгоджуємо із замовником терміни доставки і вартість послуг, а також інші пункти співпраці, підписуємо угоду.
  2. Зв'язуємося із вашим постачальником та отримуємо товар.
  3. Перевозимо вантаж на власний склад компанії у Гуанчжоу.
  4. При необхідності консолідуємо посилки або здійснюємо переупаковку, після чого об'єднуємо з іншими вантажами.
  5. Підготовлюємо контейнери до транспортування.
  6. Оформлюємо документи для перевезення і страхування вантажу.
  7. Передаємо контейнери з вантажами на авіаційне судно та контролюємо доставку до України.
  8. Проводимо митне декларування.
  9. Перевозимо вантаж на склад для розформування.
  10. Доставляємо на за адресою кур’єром або на відділення «Нової пошти» чи іншого перевізника. Крім того, можливий самовивіз зі складу.
  11. При отриманні вантажу ви оплачуєте всі послуги за домовленістю.

Особливості авіаційної доставки з Китаю

Для замовлення послуги з перевезення ви надаєте нам адресу відправника, назву та опис вантажу (вказуючи вагу, конфігурацію, габарити). Для транспортування повітрям ми оформлюємо необхідні документи: експортну декларацію, коносамент, товарно-транспортну накладну, спеціальний пакувальний лист, авіаінвойс (перелік може змінюватися). На сайті Meest China ви можете відстежувати свій вантаж, а також отримувати SMS-повідомлення про його розташування. Терміни авіадоставки залежать від особливостей маршруту та сезону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ