Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авіація сил оборони завдала 6 ударів по зосередженнях противника

Авіація сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу противника. Про це повідомили у пресслужбі Генштабу ЗС України.
Фото: Генштаб ЗС України

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 1 склад боєприпасів, 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 3 станції радіоелектронної боротьби ворога.

Сьогодні вночі російська федерація завдала ракетних ударів по Україні, застосувавши 10 крилатих ракет “Калібр”, 7 з яких було знищено зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил, 3 ракети “Калібр” влучили по місту Львів.

У Львові ракета влучила у багатоквартирний будинок. Відео наслідків

Внаслідок російських терористичних атак на Львів, на жаль є 5 загиблих мирних людей та понад 35 - отримали поранення різного ступеня важкості, пошкоджено та зруйновано понад 35 будинків, більш ніж 250 квартир, 10 гуртожитків, будинок дитини, два вищі навчальні заклади освіти та інша цивільна інфраструктура.

Сьогодні Львів зазнав найбільшого ураження за всі дні війни, - Садовий

Крім того, ворог завдав 41 авіаційного удару та здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Зокрема, російська армія обстрілювала мирні населені пункти Херсонської та Харківської областей.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Повітряні Сили прокоментували чому стільки ракет долетіли до Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ