Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Австрійський банк “Volksbank International AG” викупив ВАТ „Електрон банк”

Австрійський банк “Volksbank International AG” (“VBI”) купив більш ніж 98% акцій ВАТ “Електрон банку”. Про це “Гал-info” повідомив начальник відділу розвитку ВАТ “Електрон банку” Назар Тимоць.
Австрійський банк “Volksbank International AG” (“VBI”) купив  більш ніж 98% акцій ВАТ “Електрон банку”. Про це “Гал-info повідомив начальник відділу розвитку ВАТ “Електрон банку” Назар Тимоць.
„Придбання “Електрон Банку” є подовженням розширення діяльності VBI в Центрально-Східній Європі. VBI впровадить не тільки свій досвід, а й здійснить значні фінансові вливання у банк», – зазначив Назар Тимоць.
 Фінансовим радником акціонерів “Електрон Банку” була компания “Concorde Capital”. “FinPoint” виступив фінансовим радником VBI, а “Dorda Brugger Jordis” та “Beiten Burkhardt” були юридичними радниками.
ВАТ “Електрон Банк” було засновано в 1991 році. Банк надає повний спектр банківських послуг для юридичних і фізичних осіб. З центральним офісом, розташованим у Львові, діяльність Банку зосереджена на Західній Україні та м. Києві. Відповідно до МСФО, сукупні активи Банку станом на 01.01.2007 становили 682 мільйони гривень, власний капітал – 100 мільйонів гривень. Філіальна мережа Банку включає три філії (Київ, Івано-Франківськ та Мукачево) та більше 30 відділень. Кредитний портфель становить понад 536 мільйони гривень, з них кредити фізичним особам становлять 39%. Доля банку на ринку банківських послуг в Західному регіоні України по деяких банківських продуктах досягає 8 %. У планах розвитку банку на 2007 рік – розширення власної мережі в 1,5 раза.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ