Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Багатодітній родині із Луцька подарували будинок

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/4
Багатодітній родині із Луцька, що проживає в однокімнатній квартирі, за сприяння Президента України подарували будинок. Про це повідомили 22 вересня у прес-службі Волинської ОДА.

У липні поточного року під час приїзду на Волинь до Президента України Володимира Зеленського звернулася багатодітна мама з Луцька, що виховує восьмеро дітей на 17-ти квадратних метрах. Своєю чергою Президент України, вислухавши жінку, відповів, що допоможе їй із житловою проблемою.

Так, 21 вересня 2020-го року голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив щасливій родині ключі та пакет документів на будинок, що розташований в с.Боратин Луцького району.

Реалізувати мрію багатодітного подружжя Ольги і Ростислава Калити вдалося завдяки підтримці цілої команди, яка відгукнулася на прохання Президента: компанія ʺАвтомагістраль-Південьʺ, придбала для родини новозбудований будинок в с.Боратин Луцького району та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, 4 спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями.

Керівник компанії забудовника ЖК ʺСімейна фортецяʺ взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.

ʺУ будинку достатньо місця і буде все необхідне для всебічного розвитку дітей та комфортного проживання такій великій сім’ї. Адже ви виховуєте 8 дітей, серед них є школярі, яким потрібен особистий простір для навчання. Вітаю вас з новосіллям та бажаю родинного затишку і благополуччяʺ, - сказав Юрій Погуляйко, вітаючи родину з новосіллям.

Щаслива сім’я, що так довго мешкали у маленькій однокімнатній квартирі з дітьми, запросила гостей розділити з ними їх довгоочікувану радість - оглянути нову оселю. Діти одразу ринули показувати кімнати, які вже встигли розділити між собою. Батьки ж розповіли де планують поставити великий обідній стіл, щоб зможуть вечеряти усі разом великою сім’єю, а ще і друзів запрошувати.

Як відзначила пані Ольга, що емоції досі переповнюють та почувається ніби у казці ʺПопелюшкаʺ. Про такий будинок мама восьмерих дітей могла лише мріяти, і він перевершив усі сподівання, бо біля оселі є прибудинкова територія, де всі діти, які раніше фактично не мали змоги розминутись на 17 метрах, тепер зможуть безпечно гратись на подвір’ї. А ще щаслива мама каже, що завжди мріяла біля будинку посадити троянди і, тепер, зробить це вже цієї осені.

ʺЯ розуміла, що у всіх є проблеми, і не лише я щось просила у Президента. Але коли мені подзвонили і сказали, що житло нададуть, то довго не могла оговтатися. У мене досі просто немає слів. Я щиро дякую Президенту та усім, хто нам допоміг. Це просто казкаʺ, - сказала Ольга Калита.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ