Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Безпілотник" Чіка - найкращий психолог в зоні АТО

1/3
Роки війни показали, що найкращими психологами в районі проведення бойових дій є домашні улюбленці. Відразу перед очима постають коти чи собаки, які є чи не на усіх позиціях українських захисників. Але сьогодні мова піде про крука на ім’я Чіка. Про це пише прес-центр штабу АТО.

ВОП, де проживає чорноперий птах, знають уже всі журналісти, які працюють на Приморському напрямку. Чіка належить одному з військовослужбовців Збройних Сил України. З того часу, як Юрій знайшов мале пташеня пройшло 5 місяців. Весь цей час вони разом 24 години на добу. Хлопці на позиції розповідають, що Чіка не залишає в покої нікого, тому пильності не можна втрачати ні на хвилину. Усе, що потрапляє до дзьоба, надійно ховається у таємних місцях. Це і сигарети, і солодощі, тай багато чтого… Але найбільша забава чорноперого – розв’язування шнурків, і неважливо на тобі взуття знаходиться чи ні.

Серед своїх крука ще називають “безпілотником”.

– Під час польотів до ворожих позицій зчитує обстановку, залишилось тільки навчити його ділитися даними і ми матимемо ще один козир в руках, - розповідають бійці.

P.S. На замітку майбутнім відвідувачам – зав’язуйте міцніше шнурки і не забудьте взяти з собою морозиво або шоколад).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ