Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

БФ «Голоси дітей» та ЗУСДМЦ підписали Меморандум про співпрацю

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр (ЗУСДМЦ) та благодійний фонд «Голоси дітей» підписали Меморандум про співпрацю. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

«У таких важких обставинах благодійний фонд надав надзвичайно потужну спонсорську допомогу нашим маленьким пацієнтам», - поінформували у медзакладі.

Зокрема, 339 дітей безкоштовно відвідали 5 тисяч корекційних занять із сенсорної інтеграції з логопедом та психологом. Багато родин не просто відчули підтримку у важкий період невизначеності, але й відзначили покращення стану малюків.

Підписаним документом учасники закріпили тривалі партнерські відносини та задекларували спільні цінності у турботі про психічне здоров’я дітей.

«Воєнні дії стали справжнім випробуванням для дітей з розладами спектру аутизму. Вони потребували особливої допомоги, бо, мабуть, найбільше потерпали від різких звуків вибухів, втрати рутини та необхідності тривалого перебування у сховищі серед скупчення людей, а часто і домашніх тварин.

У таких обставинах більшість із них були вимушені покинути домівку і шукати безпечного місця. І знаходили прихисток у нашій Клініці психічного здоров'я дітей, підлітків та молоді. Ми радіємо, що співпраця з фондом триватиме й надалі.  Бо лише спільно можна досягти найкращих результатів у турботі про ментальне здоров’я маленьких українців», - зазначила керівниця Клініки на базі ЗУСДМЦ  Наталя Масяк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ