Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Більше 100 тисяч квитків на поїзди придбали за програмою "єПідтримка", - Укрзалізниця

З моменту початку виплат коштів від держави вакцинованим українцям на спеціальні картки за програмою «єПідтримка» пасажири здійснили більше 100 тисяч транзакцій, купуючи квитки в чат-боті АТ «Укрзалізниця», на сайті booking.uz.gov.ua та на партнерських ресурсах. Про це йдеться на сайті підприємства.

За час дії програми станом на зараз пасажири витратили на залізничні квитки більше 42 млн гривень. Середній чек однієї транзакції складає 420 грн.

Нагадаємо, щоб отримати спеціальну картку за програмою «єПідтримка» в застосунку банку або офлайн-відділенні, треба бути щепленим двома дозами вакцини й мати встановлений застосунок «Дія». У розділі «Послуги» застосунку треба знайти й активувати послугу «єПідтримка», обравши банк для виплати. Після цього лишається чекати зарахування грошей.

Отримані кошти можна витратити впродовж 4 місяців на подорожі, спорт або відвідування культурних закладів. Банки розпізнають категорію при оплаті, тому витратити гроші на інші цілі, перевести їх на картку, зняти готівкою неможливо.

Ліміт за оплатою залізничних квитків карткою «єПідтримка» дорівнює сумі коштів на ній, тобто можна обрати будь-який квиток на будь-який рейс у вагон будь-якого класу вартістю до 1000 грн і оплатити його в чат-боті Укрзалізниці, на сайті booking.uz.gov.ua або в касі. Купуючи квитки на залізницю, пасажири також отримують доступ до безкоштовної залізничної онлайн-бібліотеки, яка доступна в усіх поїздах, та до онлайн-кінотеатру, що працює на борту Інтерсіті+ і коштує всього 1 гривню.

Раніше АТ «Укрзалізниця» запустило “Буковельський експрес” №810/809 сполученням Львів - Ясіня, що дало комфортне та зручне залізничне сполучення з горами не тільки для жителів Львова і регіону, але й для мешканців Києва та інших міст, оскільки час відправлення поїзда синхронізований з часом прибуття до Львова поїздів з інших регіонів. Квитки на експрес також доступні до придбання за програмою єПідтримка у чат-боті Укрзалізниці, на сайті та в касах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ