Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Війна з Росією

Біля кордону з Росією прикордонники затримали вантажівку з півтонною сиру

1/2
Незаконну оборудку з переміщення півтонни сиру до Росії викрили учора на Харківщині співробітники Державної прикордонної служби України. Правопорушенню запобігли завдяки інформації, що надійшла від оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби. Про це йдеться у повідомленні Відділу комунікації із ЗМІ Адміністрації державної прикордонної служби України.

В результаті реалізації оперативної інформації спільним прикордонним нарядом у складі військовослужбовців групи силової підтримки, оперативних підрозділів та відділу «Тополі» Харківського загону між українським  н.п. Тополі та російським н.п. Пригородні Тополі було виявлено вантажівку,  яка зупинилась біля кордону.  З неї невідомі особи почали вивантажувати та переміщували товари на територію РФ. Однак їх задум був викритий прикордонниками. При наближенні останніх,  невідомі особи покинули і авто, і пакунки та вдались до втечі на територію РФ.

Біля автомобіля та у вантажівці прикордонники виявили близько півтонни твердого сиру. Вантаж доставлено у відділ прикордонної служби, планується його передача до ДФС. Також тривають заходи щодо виявлення та затримання осіб, причетних до даного правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ