Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля кордону з Румунією затримали нелегалів з Марокко

Учора, 28 лютого, біля українсько-румунського кордону прикордонники Чернівецького загону затримали двох незаконних мігрантів. Про це повідомили 1 березня Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото Держприкордонслужба

Інформацію про появу у прикордонні невідомих осіб – іноземців повідомив дільничний інспектор відділу «Порубне», якого поінформували місцеві мешканці.

Не гаючи часу для затримання правопорушників з підрозділу вибула група реагування. В результаті пошукових заходів прикордонники виявили двох іноземців без документів. Останні якраз намагалися подолати загороджувальний паркан. Чоловіки повідомили, що є громадянами Королівства Марокко та у пошуках кращого життя мали намір потрапити до однієї з країн ЄС.

Лишень згодом, чоловіки надали прикордонникам дві посвідки на тимчасове проживання в Україні, що допомогло швидше ідентифікувати іноземців.

Наразі затримані перебувають в пункті тимчасового тримання Чернівецького прикордонного загону. На них складено адміністративні протоколи за спробу порушення державного кордону, справу незабаром буде скеровано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ