Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Одеси 11-річний хлопець загинув на даху поїзда

У передмісті Одеси, на станції «Одеса-Застава-1», у суботу, 22 вересня на даху поїзда загинув 11-річний хлопець. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

22 вересня на станції Одеса-Застава-1 діти знаходилися на вагоні поїзда, що відправлявся. Двоє з них встигли зістрибнути з поїзда, однак одну дитину було уражено електрострумом. Вже після прибуття поїзда на станцію Одеса-Порт тіло хлопця виявив черговий по переїзду. Загиблому було 11 років.

 З початку 2018 року травми на залізниці отримала 433 сторонні особи, у тому числі 256 – зі смертельним наслідком. За відповідний період 2017 року було травмовано 404 сторонні особи, з них 260 – загинули. Найгірше, що серед травмованих – 21 дитина віком до 16 років, з них 7 – травмовано смертельно. У 2017 році отримали травми 19 дітей, з них 7 – загинули.

Внаслідок ураження електричним струмом з початку року травмовано 25 сторонніх громадян, з них 13 – смертельно. Серед травмованих 10 дітей віком до 16 років, з них четверо загинули.

Бережіть дітей, пояснюйте їм правила безпечної поведінки на залізниці, зокрема небезпеку перебування поряд із контактною мережею, слідкуйте за їх дозвіллям!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ