Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Біля Шрі-Ланки горіло судно з українськими моряками, один загинув, - ЗМІ

Судні MSC Messina, яке здійснювало рейс зі Шрі-Ланки до Сінгапуру. На його борту нібито перебували моряки з Одеси, а один з них, за повідомленнями, загинув.
фото - Indian Coast Guard

Про це інформує Громадське.

Про пожежу на MSC Messina повідомила Берегова охорона Індії ще у п'ятницю, 25 червня.

Там заявили, що контейнеровоз MSC Messina з 28 членами екіпажу на борту, який прямував з міста Коломбо (Шрі-Ланка) до Сінгапуру, повідомив про пожежу в машинному відділенні та зникнення однієї людини.

Наступного дня у Береговій охороні повідомили, що пожежу у машинному відділені вдалося ліквідувати, а на судні повідомили про одну жертву. Саме судно взяли на буксир для переміщення до Сінгапуру.

27 червня там повідомили, що несправне судно за допомогою буксиру рухається у напрямку Сінгапуру. Наразі відомо, що стан судна «стабільний».

Водночас портал Seafarers Journal повідомив нібито на борту судна перебували одеські моряки. Там також заявляють, що у машинному відділені нібито згорів 20-річний одесит, який лише вдруге вийшов у рейс. Решта ж членів екіпажу, за повідомленням видання, перебувають на аварійному судні.

Речник міністра закордонних справ Олег Ніколенко повідомив у Twitter, що наразі очільник МЗС України Дмитро Кулеба доручив посольствам України в Індії та Сінгапурі негайно перевірити ситуацію на судні MSC Messina, серед членів екіпажу якого можуть бути громадяни України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ