Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Binomo, як основна цінність серед трейдерів та партнерська програма Bin Partner

У огляді нижче ми обговоримо про Binomo і як він працює. Ви дізнаєтеся, хто такі біномісти, і дізнаєтеся все про те, як торгувати на платформі.

Ми також ознайомимося з іншою інформацією, як-от положення, навчальні посібники, правила для депозитів та зняття коштів тощо.

Хто такі біномісти і чому вони обирають Binomo? 

Біномо — це простий у навігації торговий додаток і веб-сайт. Користувачів Binomo, які мають унікальний настрій та спосіб мислення, які допомагають їм у процесі торгівлі, називають біномістами. Щоб приймати рішення у прогнозуванні, вони уважно стежать за коливаннями цін та аналізом ринку. Вони не роблять імпульсивних інвестицій, а натомість покладаються на докази, досвід та знання. У цій статті ми поговоримо про те, що потрібно, щоб стати біномістом.

Binomo є 100% безпечний

Багато людей запитують, чи є Binomo легальним в Україні чи ні. Можна лише сказати, що Binomo — це не шахрайство, а безпечна торгова платформа. Доказом є те, що це регулюється Міжнародною фінансовою комісією. Він також отримав сертифікат якості від Verify My Trade і отримав нагороду FE Award у 2015 році, а в 2016 році — нагороду IAIR за досконалість у світових фінансах і ринках.

Щоб розвіяти сумніви щодо легітимності Binomo і зробити власний висновок про те, справжня це чи підробка, пошукайте в мережі відгуки від трейдерів на надійних форумах для трейдерів і брокерів або на таких платформах, як Quora. Ви також можете знайти контактні дані та адресу головного офісу компанії на сайті біномо.

Як почати розумно торгувати на Binomo?

Розумна торгівля – це те, що вам потрібно, щоб зменшити ризики та покращити свої навички фінансового менеджменту. Це означає, що ви будуєте свою стратегію, поглиблюєте свої знання та покладаєтесь на досвід при складанні прогнозів. Так діють біномісти – вони завжди шукають нові можливості для розвитку своїх здібностей. Якщо ви новачок, дійсно не потрібно поспішати і відразу вносити депозит. Перший крок – навчитися користуватися платформою та почати навчання.

Зареєструйтеся та увійдіть 

Ви можете зареєструватися в Binomo двома способами, використовуючи свою адресу електронної пошти та пароль, або увійшовши за допомогою свого облікового запису Facebook/Google. Платформа, як і Олимп Трейд,  доступна українською, російською, англійською та іншими мовами, що дозволяє трейдерам входити в систему, використовуючи будь-яку найзручнішу мову. 

  1. Відкрийте сторінку входу через binomo.in.ua  

  2. Введіть адресу електронної пошти та пароль.  

  3. Виберіть валюту. Валюта рахунку не може бути змінена після реєстрації в Binomo.

  4. Перегляньте та прийміть умови Клієнтської угоди та Політики конфіденційності.

  5. Натисніть «Створити обліковий запис».  

Якщо ви раніше використовували Binomo, вам слід прочитати, як закрити старий обліковий запис, перш ніж створювати новий, оскільки реєстрація декількох облікових записів суперечить правилам Binomo. 

Примітка! Станьте партнером, зареєструвавшись у партнерській програмі BinPartner, яка дозволяє отримувати до 70% додаткового прибутку від прибутку трейдерів Binomo (порівняно з IQ Option, який пропонує до 50%).

 

Перейти в партнерську програму

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ