Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

БК "Львівська Політехніка": восьма поспіль поразка

Баскетболісти «Львівської Політехніки» продовжують програвати у матчах групи 2 чемпіонату України серед команд Вищої ліги.
 Цього разу «політехи» на виїзді двічі без особливих надій на перемогу поступилися БК «Рівне». У першому матчі львів’яни програли з рахунком 72:103, а у другому - 66:87. Поразка у другому матчі для команди Ярослава Зубрицького стала восьмою поспіль у чемпіонаті.
Перша чверть першого матчу – жахливий сон для команди зі Львова. Львів’яни явно недопрацювали у захисті і за чверть пропустили 38 очок. Натомість забили у кошик суперника вдвічі менше – 19. Надалі у матчі «політехи» продовжували поступатися у кожній з чвертей, щоправда, не з такою різницею у рахунку, як у стартовій. Матч завершився переконливою перемогою команди з Рівного – 103:72. У складі команди зі Львова малою втіхою стала результативна гра Іллі Левченка та Данила Кича. Обоє набрали 15 та 16 очок відповідно. У складі команди господарів найбільше феєрили Василь Федорчук та Тарас Шанюк (20 та 21 очко відповідно). Що цікаво, у цьому матчі підопічні Ярослава Зубрицького зробили вдвічі більше втрат, аніж суперник 21 проти 10.
У другому матчі команда зі Львова зуміла нав’язати своєму супернику боротьбу у перші чверті, натомість з дещо більшим відривом «студенти» програли у другій та третій чверті матчу – з різницею у 7 та 8 очок відповідно. На останню чверть у матчі БК «Рівне» виходив, маючи 17 очок переваги, а відтак у камбек «Львівської Політехніки» вірили далеко не всі. Останню команда Ярослава Зубрицького зіграла з суперником більш-менш на рівних, однак надолужили втрачене так і не змогла. «Політехи» у цьому матчі значно поступилися супернику у підборах – 48 проти 32. Найрезультативнішими у команди гостей стали Вілен Крижов (14 очок) та Ілля Левченко (11 очок), у команди господарів – Євген Коровяков (22 очки) та Олександр Шепелев (16 очок).
Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Львівська Політехніка" вдома не змошла обіграти "Хімік-2".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ