Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

БК "Тернопіль" з нового сезону виступатиме у Суперлізі

Мінімальний бюджет складатиме 10 мільйонів гривень.

Минулий сезон БК Тернопіль провів у Вищій лізі. Після тридцяти зіграних матчів команда була лідером групи 2, з 25 перемогами в активі. Саме БК Тернопіль був одним із фаворитів загального плей-оф Вищої ліги. Однак через коронавірус чемпіонат дочасно завершили. 

“Наразі бажання приєднатись до команд елітного дивізіону виявляють кращі команди минулого сезону Вищої ліги — представники Групи 2 Тернопіль-ТНЕУ (переможець групового раунду) та БК Рівне, який посів друге місце. Дедлайн прийому заявок встановлено 10 липня — до цієї дати клуби мають підтвердити готовність грати в Суперлізі. При цьому до головного дивізіону буде допущено лише один клуб. Якщо вимоги по підвищенню в класі виконають та фінансові гарантії нададуть обидва клуби, учасником наступного сезону Суперліги стане Тернопіль-ТНЕУ, як команда з вищим рейтингом за підсумками минулого сезону”, – йдеться у повідомлення на офіційному сайті ФБУ.

Президент клубу “Тернопіль” Ігор Комендат підтвердив Суперлігові наміри команди. Тренувальні збори команда планує провести в серпні, а головним завданням до того часу стане оновлення ростеру команди. Підсилити тернополян зможуть легіонери з США, Сербії та Хорватії. Новий сезон Суперліги повинен розпочатися у жовтні.

Нагадаємо, "Гал-Інфо" розповідав про баскетбольних арбітрів Львівщини. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ