Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний Фонд “Допомога і турбота” відправив гуманітарний вантаж в Запоріжжя

Як повідомив в коментарі Гал-інфо, волонтер фонду Богдан Хом’як, ми вже відправили зі Львова понад 150 тонн гуманітарної допомоги у регіони які найбільше постраждали від рашистської агресії.

“Я один з волонтерів БФ “Допомога і турбота”, на сьогодні ми забезпечили харчуванням понад 2500 осіб лише в Харківській області, а загалом відправили більш ніж 150 тонн гуманітарної допомоги в Харків, Миколаїв, Запоріжжя, Ірпінь. Також ми відправили вантажі нашим захисникам, які перебувають на передовій!”, - розповів Богдан.

Богдан Хом’як також повідомив, що сьогодні завантажили ще одну фуру з допомогою, яка поїде в Запоріжжя, де зараз перебуває дуже багато людей евакуйованих з Маріуполя. А також передали смаколики від волонтерів одного з закладів харчування.

“Та ми розуміємо, що цього замало. Зараз багато людей опинились у надзвичайно важких умовах після бомбардувань, які здійснюють терористи збройних сил росії. Тому закликаємо всіх благодійників долучатись до нашої роботи, бо разом ми зможемо значно більше!”, - підсумував він.

Реквізити для перерахунку коштів:

Благодійний Фонд «Допомога і Турбота»
Призначення платежу: На благодійну допомогу
Код ЄДРПОУ: 36078752
р/р: UA263253650000002600201605345 в АТ «Кредобанк»
МФО: 325365

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ