Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний концерт «Партнерство заради життя» відбудеться у Львові

У Львові відбудеться благодійний концерт «Партнерство заради життя». Концерт відбудеться 29 вересня о 19:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла В рамках співпраці міст-побратимів Львова та Фрайбурга, виступатиме церковний хор «Junge Kantorei Freiburg». Головна мета концерту – зібрати кошти на лікування важкохворої львів’янки Оксани Куліш, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Молодіжний церковний хор «Junge Kantorei Freiburg» (Юнге Канторай Фрайбург) - це один з найбільших студентських хорів міста Фрайбурга (Німеччина). Хор заснований 15 років тому Крістофом Андреасом Шефером та складається з 40 осіб. У програмі хору – відомі твори різних епох та стилів, серед яких ораторії, мотети, кантати  та твори сучасних композиторів. Хор мав честь виступати в Італії, Швеції, Фінляндії, Сирії, Білорусії та Україні. Завдяки багатій музичній програмі, хор «Юнге Канторай Фрайбург» творить культурний образ Фрайбурга.

Фрайбург – одне  із перших міст-партнерів Львова у Західній Європі, з яким угода про встановлення побратимських стосунків було підписана у 1989 році.

У програмі концерту:

Йоганн Себастьян Бах: мотет «Ісус – моя радість»

Курт Нистет: Невмирущий Бах

Йоганнес Брамс: Німецькі пісні

Йозеф Габріель Райнбергер: Вечірня пісня

Оксана Куліш – молода львів’янка, якій збиратимуть кошти у рамках концерту.  Оксані потрібна складна, надзвичайно дорога і ризикована операція – пересадка серця і легень. Клініка Гессена дала надію, що можна буде обійтись медикаментозним лікуванням.  Для цього Оксані за тиждень необхідно зібрати принаймні 9500 євро.

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"

ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу - добровільне пожертвування для Оксани Куліш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ