Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Богдан Дубневич може залишитись без заступників

Напередодні, чергового заступника голови Солонківської ОТГ Богдана Дубневича, затримали за хабарництво.

Як вже повідомляло Гал-інфо, поліцією було встановлено, що кошти чиновник вимагав та отримав за сприяння у вирішенні сільською радою позитивного рішення щодо поділу земельної ділянки в одному з сіл Львівського району. Мова йде про першого заступника голови Солонківської ОТГ Миколу Пущака, який за даними слідства вимагав у підприємця 4 тис. доларів хабаря. За ці гроші він обіцяв посприяти в отриманні позитивного рішення сільської ради щодо поділу земельної ділянки, яку орендує бізнесмен.

Микола Пущак

Це вже не перше затримання заступників Богдана Дубневича на хабарництві. Менш як місяць тому, 23 серпня, оперативники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали на хабарі Андрія Жидачика, який працював заступником голови Солонківської ОТГ з питань діяльності виконавчих органів та .... міжнародних відносин! Андрій Жидачек вимагав 2800 доларів за сприяння у вирішенні земельних питань. 

Андрій Жидачек

Варто також нагадати, що рідний брат Богдана Дубневича - народний депутат Україн Ярослав Дубневич, був оголошений в міжнародний розшук Вищим антикорупційним судом України за обвинуваченням у незаконному заволодінні 93 млн грн Укрзалізниці. Ярослав Дубневич втік за кордон, при цьому суд не з’ясував, яким чином він перетнув український кордон, адже даних про це в українській системі немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ