Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Бойова нічия «Галицької Здоби» та «Візи-Вторми»

«Галицька Здоба» зіграла внічию з івано-франківською «Віза-Втормою» у першому матчі попереднього раунду Кубка України. Перша серія галицького дербі завершилась з рахунком 2:2.

Поєдинок, що пройшов у палаці спорту «Галичина», порадував чисельну глядацьку аудиторію змістовною грою від обидвох команд, у якій перемогти могла кожна з них. Поєдинок достойних суперників переможця не виявив.

Для аматорської команди зі Львова це був дебют на такому рівні й варто відзначити, що підопічні Сергія Тригубця з цим екзаменом впоралися. По ходу поєдинку завдяки голу від  Сергія Шафранського гравці «Галицької Здоби» повели у рахунку, на що гості відповіли влучними ударами Ігоря Подолюка та Ярослава Сем’янчука.

За чудової підтримки місцевих вболівальників (у перерві матчу відбувся розіграш призів серед найактивніших), «Галицька Здоба» не могла права програвати. Врятував команду від поразки граючий тренер Сергій Тригубець, який вдало замкнув передачу Володимира Данилюка.

Відзначимо, що на грі був присутній президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, який активно підтримував львівську команду у фан-секторі «Галицької Здоби».

Переможець цього протистояння визначиться 1 листопада, коли команди зіграють матч-відповідь в Івано-Франківську. Переможець пари вийде до другого попереднього раунду Кубка України, де зіграє з переможцем пари Skidka (Київ)/«Епіцентр К Таїрова» (Одеса).

Кубок України з футзалу. Попередній етап

«Галицька здоба» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) - 2:2 (1:1)

«Галицька здоба»: Стасюк, Морикишка, Цимбаляк, Данилюк, Шафранський, Тригубець, Яцишин, Перун, Хлюбко, Денис, Дячук, Чекаленко, Мацик, Патько. 

Головний тренер – Сергій Тригубець.

«Віза-Вторма»: Орищук, Борсук, Паньків, Кушецький, Білик, Уграк, Баланик, Горбатий, Подолюк, Сем'янчук, Сікач, Гаврилюк. 

Головний тренер - Іван Скіцко

Голи: Шафранський, 9, Тригубець, 29 – Подолюк, 15, Сем'янчук, 27.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ