Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики на окупованому Донбасі продовжують самоліквідовуватись, - розвідка

У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжує зростати кількість злочинів і надзвичайних подій, повідомило Головне управління розвідки Міноборони України на Фейсбук.

Як йдеться в повідомленні, на блокпосту 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК у районі н.п.Ясинувата в приміщенні для зберігання зброї та боєприпасів стався вибух, загинули та поранені до двадцяти військовослужбовців, які, нехтуючи заходами безпеки, вживали спиртні напої та палили в цьому приміщенні. 

Крім того, двоє військовослужбовців частини самовільно залишили передову позицію зі зброєю, побоюючись самосуду з боку військовослужбовців розвідувального підрозділу полку, спостережний пост якого вони обстріляли у стані алкогольного сп’яніння та важко поранили трьох розвідників. 

Суперечка між російськими військовими 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК переросла в збройну стрілянину, у результаті один військовослужбовець загинув та одного важко поранено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ