Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики накрили вогнем з "Градів" позиції військових на околицях Врубівки та Золотого

Впродовж дня, 30 червня, бойовики проросійських гібридних бандформувань 25 разів обстрілювали позиції українських військ вздовж усієї лінії розмежування сторін. Повідомили в прес-центрі АТО.

Зранку 122-мм гаубиці російсько-терористичних військ вдарили по населеному пункту Дружба. А з РСЗВ БМ-21 «Град» бандити гатили по наших позиціях на околицях Врубівки та Золотого.

На Луганщині з мінометів калібру 82 мм ворог бив по Новотошківському й Жовтому, з гранатометів – по Кримському. В районі окупованого Донецька 120-мм міни падали біля Новгородського. По Мар’їнці, Пісках та шахті «Бутовка» стріляли з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів.

Епіцентром же злочинів проти українських воїнів та цинічного порушення Мінських домовленостей сьогодні став Маріупольський напрямок.

Під щільним вогнем забороненої артилерії там опинились Широкине, Миколаївка, Петровське та Богданівка. Ворог застосовував 82 та 120-мм міномети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

У відповідь на агресію українські воїни подавляють вогневі точки загарбників з незаборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ