Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики за день обстріляли позиції сил АТО більше 40 разів

Впродовж дня, 22 червня, проросійські незаконні збройні формування продовжували обстріли українських воїнів та мирних мешканців сходу України. Повідомили в прес-центрі АТО.

Більше сорока разів вздовж майже усієї лінії розмежування сторін бойовики гатили по наших позиціях. 

Після того, як вночі злочинці з «Градів» обстріляли Нижнє, вони продовжили наносити вогневі удари по інших населених пунктах Луганщини. Декілька разів з 82-мм та заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів бойовики гатили по Золотому й Новотошківському. Окрім того, з гранатометів було обстріляно Кримське.

Поблизу Донецька найманці кремля накривали щільним вогнем з артилерії заборонених калібрів та озброєння танків Піски, Опитне та Водяне. Біля Мар’їнки позиції наших захисників обстрілював снайпер, ворожі гранатомети та міномети.

Гаряче сьогодні й біля Артемівська. Там під вогонь потужних артилерійських систем калібру 152 мм та 120-мм мінометів потрапили Луганське, двічі Лозове. Під Новозванівкою з тимчасово окупованих територій прилітали та руйнували помешкання мирних мешканців артилерійські снаряди калібру 122 мм.

Відчули обстріли російсько-терористичних бандформувань і мирні мешканці Опитного. По їхніх оселях підступно бив танк бойовиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ