Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Брендова мода: як вибрати гарний одяг для дівчинки-підлітка

Для дитини, вік якої сягнув 12–16 років, надважливим є власний імідж. Особливо ретельно до вибору одягу ставляться дівчатка.

Їм важливо створювати неповторні образи, щоб почуватися впевнено серед однолітків. Психологи радять не заважати цьому процесу, бо це є шлях до створення власного стилю, який вони будуть наслідувати в дорослому житті.

Іноді вибір зробити важко, тому підлітки потребують дружніх порад від батьків. Мати має запропонувати каталоги, де, на її думку, можна підібрати гарне вбрання для повсякдення та свята. Український бренд Suzie шиє сучасний, стильний та якісний одяг для дівчаток підлітків. Над створенням кожного виробу працює безліч спеціалістів, які намагаються дати дітям найкраще.

Що повинно бути в сучасному гардеробі

Коли дитина непосидюча й активно проводить вільний час, то їй потрібно мати достатньо речей, щоб задовольняти свої потреби. Вона може піти на прогулянку, відвідати спортивну секцію чи кружок із розвитку творчих здібностей, поїхати в подорож разом із класом, взяти участь у святковому заході тощо. Варіативність та комбінованість задля урізноманітнення створення образів — ось головне для підлітка при комплектуванні гардероба.

Який одяг потрібен дівчинці середнього шкільного віку? Насамперед потрібно придбати достатню кількість речей із трикотажу. Вони зручні в користуванні, забезпечують повний комфорт дитині як під час руху, так і в спокійному стані.

У гардеробі дівчинки-підлітка будуть у пригоді трикотажні вироби:

  • спідниці;
  • гольфи;
  • штани;
  • костюми.

Чому саме ця тканина? Їй характерні високі експлуатаційні якості. Завдяки еластичності забезпечуються гарна посадка на тілі та зручність носіння. М’якість створює додатковий комфорт при контакті зі шкірою. Повітропроникність запобігає скупченню надлишкової вологи під одягом, проте зберігається тепло. Мала вага виробу робить його зручним під час повсякденного носіння. Трикотаж не зминається, не піддається деформаціям, гарно переться та швидко сохне. Якісна тканина зберігає яскравість кольору.

Одяг для школи: погляд на сучасну моду

Носіння форми скасовано на рівні законодавства вже декілька років тому, проте існує дрес-код, якого треба дотримуватись учням. На заняття вони мають носити речі в стилі кежуал або класика. Для дівчаток є безліч варіантів. Вони можуть створювати варіації сучасних ділових образів хоч щодня. Український бренд Suzie шиє унікальні речі, привабливі, стильні та дуже гарні.

Сукня — найкращий варіант для відвідування навчального закладу. Кожна дівчина в такому вбранні виглядатиме охайно та красиво. Не виходять із моди й блузки. Підібрати виріб доступно на будь-який смак. Тандемом до сорочки чи іншого плечового виробу можуть бути сарафан, спідниця, штани. Вдало доповнити образ допоможуть жакети та жилети. Треба мати лише гарний смак, щоб одягатися стильно та доречно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ