Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британія готова тренувати бійців Нацгвардії України

Міністерство оборони Великої Британії готове долучитися до надання допомоги в підготовці особового складу Національної гвардії України, - Еспресо.

Про це під час робочої зустрічі з представниками Головного управління Національної гвардії України заявив військовий аташе посольства Великої Британії в Україні полковник Девід Ворнер.

Дипломат зазначив, що було б дуже корисно, якби британські інструктори мали змогу навчати гвардійців не лише у навчальних центрах, а й силами мобільних тренувальних груп у військових частинах.

"Мені подобається ідея відкомандирування в якості радників когось із представників Великої Британії, які б працювали в ваших навчальних закладах, навчальних центрах. Ми хочемо не допомагати, а співпрацювати з вами. Ми теж маємо чомусь у вас вчитися", - сказав Ворнер.

Крім цього він переконаний, що однією з форм співпраці будуть ознайомчі візити для вивчення організації системи професійної підготовки як у Національній гвардії Україні, так і в оборонному відомстві Великої Британії.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ