Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Британські аграрії передали 34 позашляховики для українських військових

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
1/3
Сьогодні, 20 вересня, фермери з Великої Британії передали ще 34 позашляховики для українських військових. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

У межах акції «Пікапи для миру» («Pickups for Peace») фермери передали ще 34 позашляховики для військовослужбовців 125-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, Грузинського легіону, 3-ої окремої штурмової бригади, підрозділам ДСНС Запоріжжя і Херсона та іншим підрозділам захисників України.

«Від березня у межах акції «Пікапи для миру» фермери Великої Британії збирають свої та закуповують позашляховики, щоб самим через усю Європу доправити їх до України та передавати нашим військовим. Цього разу автівки привезли 65 британців.

Транспорт укомплектований важливим вантажем, який стане у нагоді на передовій.

Дякуємо за таку потужну допомогу нашим справжнім друзям», - підкреслив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький зауважив, що частина з цих автівок залишиться на Львівщині, їх будуть використовувати мобільні груп для збиття російських дронів.

«Минають століття, а британці – не змінюються. Вони незмінно продовжують тримати лідерство у протистоянні злу та несправедливості. Величезна вдячність і шана ініціатору акції – фермеру Марку Лерду, який з 2014 року допомагає ЗСУ, та усім людям, які підтримують цей проєкт», - сказав Максим Козицький.

За словами Марка Лерда, його команду допомагати Україні надихає український народ, який у війні з росією вчергове виборює свою незалежність.

«Загалом ми передали вже 206 автівок, їх доставляли 630 британців. Вони стали амбасадорами України у Великій Британії, розповідаючи вдома про важливість підтримки вашої країни. Ми продовжуватимемо допомагати Україні до перемоги, ми не зупинятимемося. Це стосується як військової, так і гуманітарної підтримки», - сказав Марк Лерд.

Британець анонсував передачу до весни наступної партії зі 150 автівок для військових і гуманітарних місій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ