Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Брюховицька селищна рада відмовилась від ремонту вулиць: відпала потреба

Брюховицька селищна рада відмовилась від ремонту вулиць, оскільки немає потреби. Інформація про це опублікована в системі публічних закупівель Prozorro.

Нагадаємо, Брюховицька селищна рада оголосила два тендери на ремонт вулиці в селищі Брюховичі, вартістю 11 682 050,60 і 2 540 487,80 грн.

В торах взяли участь ряд компаній: ПП "Рома"ТДВ  "Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65", ТОВ "БУДМАКСПЛЮС"ТОВ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ", ТОВ "АЛОВ-БУД"ТОВ Магістраль Інжиніринг та ТзОВ "БК"ВІАКОМ".

В обидвох тендерах після проведення торгів перемогло приватне підприємство "Рома", яке запропонувало найнижчі ціни.

Рішенням тендерного комітету, який засідав у неповному складі, було скасовано обидва тендери з формулюванням: "Через відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг".

Як показав аналіз закупівель послуг з ремонту вулиць, які проводила Брюховицька селищна рада в попередні роки, то основним виконавцем таких послуг є ТОВ "ОНУР КОНСТРУКЦІОН", з якою підписали 24 договори загальною вартістю 53 290 265.59 грн. Жодна з компаній перелічених вище в закупівлях Брюховицької селищної ради участі не брали.

а даний час, відпала потреба в ремонті даних вулиць. Написано чітко все. Можливо вона з'явиться пізніше. Все від грошей залежить. Причин може бути багато, ми описали одну. Ми маємо право, як замовник так трактувати", - зокрема повідомив в коментарі Гал-інфо, голова тендерного комітету Дмитро Вознюк.

Також він зазначив, що питання ремонту вулиць, це є політичний процес.

"Якби ж тільки одна така вулиця була..... Депутати засідали, вирішували. Є 26 депутатів, кожен з них хоче зробити свою вулицю, хтось там, хтось там. Це є політичний процес. От воно так і працює, а як інакше працювати? Ви дивитесь на нас, ніби ми якась фірма яка має гроші і хоче робить, хоче ні. Так, не буває, це є політичний процес, робиться так як робиться. Ми відкрити все робимо так як є. Потім появиться потреба знову подамо", - додав Дмитро Вознюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ