Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівельні роботи зі зведення 3D-школи на Варшавській відновлять

Стіни додаткового навчального корпусу загальноосвітньої школи №23 звели за допомогою технології 3D-друку. Після цього роботи призупинили. Нині місто знайшло інвестора, тож будівництво школи на вул. Варшавській відновлять.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Посадовці Львівської міської ради провели виїзну нараду на місці будівництва і спланували подальші роботи.

«Певний час цей проєкт був заморожений в зв’язку з початком війни і в зв’язку з неспроможністю благодійника, який у свій час ініціював фінансування цього проєкту, тому якийсь час будівельні роботи були зупинені. Зараз ми знайшли іншого інвестора. Те, що почате, має бути закінчено обов’язково.

Вчора ми провели виїзну нараду. Чітко спланували наступні заходи, що нам треба зробити, щоб реалізувати проєкт. А це і оновити кошторис, і питання мереж потребує врегулювання.

Дозвіл на будівельні роботи ми маємо. Маємо і інвестора, який готовий в певній частині фінансувати цей проєкт, тому готуємо план заходів, а наступного тижня збираємося повторно, затверджуємо і рухаємося вперед», – розповів Любомир Зубач.

Інвестувати у будівництво школи готова компанія «Галжитлобуд». До Львівської міської ради надійшов офіційний лист.

«Приємно, що все більше девелоперів у Львові рухаються в ключі співпраці з містом і соціальної відповідальності і розуміють, що частину зароблених коштів потрібно вкладати в розвиток соціальної інфраструктури. Адже зараз така ситуація, що місто переважну більшість своїх коштів вкладає в допомогу Збройним Силам, медицину та інклюзивність. Тож велика подяка підприємцям за допомогу. За ці кошти будемо завершувати початі проєкти. Тому що не звершити – це безгосподарно і це втрачені кошти, тож ми мусимо це завершити», – додав Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ