Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Час, коли здійснилися мрії»: львів’ян запрошують на унікальну фотовиставку

У п’ятницю, 3 березня, відбудеться фотовиставка «Час, коли здійснилися мрії», героями якої стали діти з особливими освітніми потребами та їх рідні.

Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Експозиція складається з 20 світлин.

Ініціювала фотовиставку депутатка Львівської міської ради Наталія Шелестак. Виставка відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, каб.202) Відкриття о 14:00.

Окрім того, у межах заходу також презентуватимуть освітній центр "Простір можливостей" для підлітків та молоді з інвалідністю, який заплановано відкрити вже у березні.

"У центрі молодь з особливими освітніми потребами зможе опанувати навики допрофесійної підготовки. Навчання відбуватиметься у двох напрямках: кулінарна майстерність та художні промисли.

На базі простору діти будуть отримувати навики помічника кухаря, помічника пекаря, флориста. Також буде напрям художньої майстерності (декорування, вітражний сувенір, розпис посуду, робота зі шкіряними виробами, холодний батик)", — йдеться в повідомленні.

«Це надзвичайно важливо, щоб у нашому місті запрацював такий центр. Річ у тім, що не кожна дитина, що має ментальні порушення, може опанувати шкільну програму. А такий простір відкриває можливості для їх майбутнього працевлаштування», розповіла Наталія Шелестак.

Зареєструватися на захід можна за покликанням.

Контактна особа: керівник відокремленого спеціального підрозділу «Простір можливостей» Галина Царьова (тел. 067-679-1390).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ