Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіонат Львівщини з футзалу: «Здвиг» зупинив «Кордон»

У неділю, 29 січня, у спорткомплексі ЛНУ ім. Івана Франка відбулися чергові матчі чемпіонату Львівщини з футзалу. Срібний призер минулорічного чемпіонату «Кордон» вперше втратив очки, зігравши внічию зі «Здвигом». Цей результат матчу ще раз підтвердив бажання обох команд поборотися за перемогу у чемпіонаті.

Здвиг - Кордон - 2:2 (0:0) 29.01.2017.

СК ЛНУ. Судді: Якимишин І., Пашковський С.

Голи: Хмизов Богдан, 29 (0:1) Чорненький Володимир, 31 (1:1) Ледневський Олег - з пенальті, 32 (2:1) Лазар Данило, 33 (2:2)

Попередження: Коваль А. (Здвиг), 34; -  Гаврут Т. (Кордон), 32, Остапець А., 38

У цьому поєдинку команди неодноразово довели, що достойні один одного. І «Здвиг», і «Кордон» є реальними претендентами на перемогу у чемпіонаті, а відтак очна зустріч цих команд повинна була дати відповіді на чимало запитань. У першому таймі команди більше думали про оборону власних воріт, аніж про атаку чужих. У підсумку не забивши жодного разу у першому таймі, команди обмінялися на двох чотирьома влучними ударами у другому таймі. Нічия у цьому матчі більше влаштувала «Кордон», оскільки ця команда й досі не знає гіркоти поразки. Після 5 турів в активі «Кордона» 13 очок і підсумкове перше місце. У «Здвига» також 13 очок в активі, однак ця команда зіграла на один матч більше, аніж «Кордон».

Фото з матчу дивіться ТУТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ