Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через 300 пачок цигарок румунка позбулася автомобіля

Громадянка Румунії, яка намагалася незаконно перевезти через українсько-румунський кордон партію цигарок, позбулася і товару, і автомобіля. Про це «Гал-info» повідомив прес-секретар Чернівецького прикордонного загону майор Костянтин Ліснік.
О 3.00 вночі проти 14 квітня до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Порубне” (україно-румунський кордон, Чернівецька область Глибоцький район) прибув легковий автомобіль марки „Дачія” з румунськими реєстраційними номерами, яким керувала громадянка Румунії 1962 року народження. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, охоронці кордону прийняли рішення про виведення автомобіля зі смуги спрощеного контролю для проведення поглибленого огляду. В результаті перевірки транспортного засобу спільна прикордонно-митна оглядова група виявила 300 пачок цигарок українського виробництва на загальну суму 750 гривень. Тютюнові вироби знаходились в обладнаній схованці. Використовуючи конструктивні особливості авто, мешканка м. Сучава наповнила цигарками передню панель приладів автомобіля.
Також було вилучено транспортний засіб, що використовувався для переміщення безпосередніх предметів порушення через кордон України, легковий автомобіль марки " Дачія" 2001 року випуску, сума оцінки якого склала понад 30 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ