Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через фальшувальників квитки львівського електротранспорту міняються мало не щокварталу

Квитки львівського електротранспорту часто фальшують, через це їх міняють мало не щокварталу - про це сьогодні, 4 лютого, у коментарі Гал-інфо повідомила Світлана Маркова, заступник директора з економічних питань ЛКП «Львівелектротранс».

                                                  

Отож, щоб запобігти фальшуванню, дирекція ЛКП «Львівелектротранс» змушена змінювати дизайн квитків. Наприклад, передостаннього разу дизайн був змінений в жовтні 2010 року. На початку 2011 «Львівелектротранс» знов замовив нову партію квитків. В обіг вони ввійшли не одразу, лише цим днями почали потроху з’являтися в електротранспорті міста.

На новому талончику введений новий рівень захисту, до того ж, він виглядає більш естетично, ніж попередній. Але, кажуть транспортники, навіть новий рівень захисту квитка не є достатнім.

«Найкращий захист від фальшування – голографічний елемент. Але це дуже дорого і для нас поки що нереально. Вартість нового квитка така сама, як і вартість попереднього, але в жовтні ми змінили постачальника. Тож тепер квитки для електротрансу виготовляє львівська фірма. (Раніше цим займались постачальники з Кам’янець-Подільського)», - сказала Світлана Маркова.

Нагадаймо, що у 2012 році у львівському громадському транспорті планують запровадити електронні квитки. Про це 21 січня на брифінгу повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк.

«Якщо не в цьому році, то у 2012 ми повинні прийти до єдиного електронного квиточка», - сказала Наталя Павлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ