Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Через грип понад 40 шкіл на Волині перейшли на дистанційку

Найбільше шкіл переведена на дистанційне навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах

Фото: Depositphotos

Станом на 9 лютого 42 школи на Волині переведені на дистанційне навчання через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ серед учнів та вчителів. Це вдвічі більше навчальних закладів, ніж було минулого тижня.

Про це повідомляє Суспільне.

Як розповіли в обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, найбільше шкіл переведена на дистанційне навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

У Ковельському районі дистанційно працює 21 навчальний заклад в Ковельській, Любомльській, Шацькій, Турійській та інших громадах. Також було призупинено роботу дитсадка у Забродівській громаді.

У Камінь-Каширському районі через захворюваність змінили режим роботи 13 навчальних закладів в Маневицькій, Любешівській ТГ. Зачинити довелося п'ять закладів дошкільної освіти в Сошичненській громаді.

На дистанційне навчання також перевели шість закладів загальної середньої освіти та два заклади дошкільної освіти у Луцькому районі (Луцька, Ківерцівська, Рожищенська, Підгайцівська та інших громадах), також дистанційно навчаються окремі класи двох шкіл обласного центру

У Володимирському районі наразі призупинили очне навчання два навчальні заклади та один дитсадок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ