Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через корупційний скандал в аеропорту «Львів» звільнили двох митників

Керівництво Львівської митниці учора, 29 лютого, звільнило двох начальників відділів митного оформлення митного поста «Львів - аеропорт». Про це ГУ ДФС у Львівській області повідомило на своїй сторінці у Фейсбук.
expres.ua

Питання щодо їх звільнення буде розглянуто після проведення відповідних заходів правоохоронних органів. Також керівництво митниці ухвалило рішення щодо ротації працівників цього поста.

Митників Львівського аеропорту звинувачують у системному хабарництві

Крім того, Державна фіскальна служба Львівщини повідомила про досягнення домовленості з Громадською радою при ГУ ДФС у Львівській області стосовного того, що кандидатури осіб, яких призначатимуть на керівні посади підрозділів Львівської митниці ДФС, обов’язково будуть розглядатись кадровою комісією Громадської ради. 

Водночас Львівська митниця ДФС підготувала низку пропозицій новопризначеному керівництву міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького щодо покращання процедури митного контролю, зокрема впровадження технічних новинок, які б мінімізували контакт працівників митниці з пасажирами та їх вплив на прийняття рішень, а також контроль за їх діями. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ