Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через марафон у Львові "викрадають" автомобілі - за допомогою евакуатора

Через масштабний напівмарафон, який сьогодні, у неділю 29 жовтня, проводиться у Львові, автомобілі мешканців Львова без законної на те підстави переміщаються за допомогою евакуатора.

Зокрема, Alexandr Kitov на сторінці Варти-1 у ФБ написав: "Доброго ранку. 02.55 год. 29.10.2017 р. просинаюсь від того, що мій автомобіль запаркований на пр. Свободи в дозволеному місці грузять на евакуатор. Після того, як вийшов на вулицю, побачив працівників нашої супер нової Патрульної поліції, які разом з евакуаторщиком опускали мою машину в іншому місці. На питання правомірності їх дій почув відповідь що діють на виконання розпорядження міської ради по проведенню марафону.

Разом з тим, як юрист роз"яснюю: Примусова евакуація автомобіля як спосіб тимчасового затримання транспортного засобу застосовується при одночасному дотриманні двох умов – вчинення конкретно передбаченого адміністративного правопорушення та у випадку перешкоджанню розміщення транспортного засобу дорожньому руху.

Мій автомобіль дорожньому руху не перешкоджав і жодних дій по порушенню ПДР не вчиняв (я взагалі був вдома). З цим безумовно погодились працівники поліції.

Питання: нашим робокам вже геть нема чого робити ночами? тільки машини, без жодної правової підстави переставляти з місця на місце???

Хотів я спочатку набрати на 102 і повідомити про угон та написати скаргу в прокуратуру, та не хочу витрачати час.

Ваші думки друзі?"

Нагадаємо, сьогодні, 29 жовтня, у Львові відбудеться масштабна бігова подія - GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017. Це Другий львівський півмарафон , що, очікується, збере близько 2100 учасників. Професіонали та любителі, дорослі та діти - до спортивного свята може долучитися кожний. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ