Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Через повномасштабну війну в Україні загинуло 550 дітей — Зеленська

Перша леді Олена Зеленська поінформувала, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну загинуло 550 українських дітей.

Про це вона сказала під час заходу з нагоди Міжнародного дня безневинних дітей – жертв агресії та Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, повідомили в Офісі президента.

Зазначається, що захід відбувся на території Меморіального комплексу "Національний музей історії України у Другій світовій війні".

Присутні ознайомилися з експозицією "Недописані книги життя", а також поклали іграшки на локації "Мартиролог дітей", ушанувавши пам’ять юних українців, яких убила росія хвилиною мовчання.

Зеленська наголосила, що з початку повномасштабної війни в Україні загинуло 550 дітей і звернулась до міжнародної спільноти із закликом до порятунку маленьких українців.

"Ми не можемо вимірювати ціну їхніх життів вартістю ППО. Тому звертаюся до всіх присутніх: нашим дітям потрібен порятунок. Цей порятунок – захищене небо. Цей порятунок – покарання для їхніх убивць. Цей порятунок – визволення з російського полону 19 тисяч викрадених дітей. Цей порятунок – це зупинення агресії", – сказала перша леді України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ