Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чоловік кулаками забив до смерті 24-річну дружину

У с.Копинівці Мукачівського району під час сварки чоловік, «виховуючи» свою 24-літню дружину кулаками, забив її до смерті. Про це сьогодні, 9 січня, повідомили в УМВС України у Закарпатській області

Чоловік із співмешканкою і двома 5- та 6-річними дітьми пізно ввечері повернулись від родичів. Чоловік з жінкою були сп’янілими і почали з`ясовувати стосунки.

Як розповів 28-річний чоловік, до нього дійшли чутки, що обраниця «гуляє» з іншим і навіть вагітна від нього. Тож, хильнувши оковитої, він вирішив розібратися, в хід пішли кулаки.

Чоловік вдарив жінку в груди та впала на підлогу, далі почав добивати руками й ногами. Коли мати двох дітей вже не пручалася, співмешканець притягнув її на ліжко і залишив там.

Зранку, побачивши, що жінка, хоч і синя від побоїв, проте дихає, пішов у село за чаркою. За ним прибігли родичі і розповіли, що дружині вже зовсім погано. Тоді «турботливий» чоловік викликав швидку, але до її приїзду жінка померла.

Підозрюваного у вбивстві затрималиу порядку ст.208 КПКУкраїни. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» ККУ.Затриманому загрожує ув’язнення терміном від7 до 15 років. Наразі триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ