Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому очищувач повітря став обов’язковим атрибутом сучасного життя

Засоби масової інформації все частіше попереджають мешканців великих міст про небезпечний стан повітря.

А додатки з моніторингу якості атмосфери сигналізують про потребу закрити вікна, обмежити перебування на вулиці та увімкнути очищувач.

Слід визнати, що ми живемо у частині Європи, де спостерігається підвищений рівень шкідливих частинок PM2,5, PM10 та діоксиду азоту. Ситуацію істотно погіршують пожежі, які спостерігаються останнім часом. Тому наявність повітроочисника – це не просто примха, а важливий захід для збереження здоров'я.

"Очищувач повітря життєво необхідний людям, що страждають на астму, хронічну обструктивну хворобу легень, алергію та серцево-судинні захворювання. Не зайвим прилад буде також в офісному приміщенні, де постійно перебуває багато осіб. Він знижує ризик зараження повітряно-крапельними інфекціями", – засвідчує спеціаліст інтернет-магазину CleanAirLove, в каталозі якого представлено широкий вибір цих суперпристроїв – https://cleanairlove.com/ochyshchuvachi-povitria/

Залишилося розібратися, яку модель вибрати для своєї конкретної проблеми.

Проживання в районі з високим рівнем забруднення

Якщо вікна помешкання виходять на проїжджу частину, то варто звернути увагу на прилад, що добре очищає від смогу. Він видаляє з повітря мікроскопічні частинки PM2.5 та PM10, які можуть проникати глибоко в дихальні шляхи, завдаючи шкоди здоров'ю.

Ба більше, повітроочисник помічний від формальдегіду та знижує кількість шкідливих газів, що негативно впливають на самопочуття.

Зменшення ризику респіраторних захворювань

У сезон застуд ви будете вдячні за існування пристроїв зі здатністю видалення вірусів з атмосфери приміщень. Задля цього розробники кліматичної техніки створили ефективні технології, які впевнено знешкоджують патогени – https://cleanairlove.com/ochyshchuvach-povitria-vid-virusiv/

Ось чому очищувачі стали частіше застосовуватися в офісах. Вони допомагають уникнути хвороб у колективі та позитивно позначаються на загальному стані працівників.

Боротьба з побутовими алергенами

Найчастіша причина придбання очисника – нейтралізація алергенів у житловому просторі. На сьогодні приладдя з високоефективним повітряним фільтром HEPA є найдієвішим методом боротьби:

HEPA настільки потужний, що здатен затримувати до 99,97% алергенів! Та звертайте увагу на термін придатності фільтра. Адже у покращених сучасних моделях використовуються складові, які роками не вимагають заміни.

Догляд за дітьми та людьми похилого віку

Особливої уваги до чистого дихання потребують особи зі зниженою опірністю організму. В силу вікових змін ми стаємо вразливішими. Натомість імунна система дітей ще не сформувалася.

Повітря оселі, забруднене леткими органічними сполуками, спорами плісняви й іншими речовинами, загострює старі та провокує нові хвороби.

Отже, встановлення очисника вдома та офісі є вагомим аргументом для забезпечення гарного самопочуття у наш час. І нехай кожен подих дарує здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ