Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому в Кам‘янці-Бузькій немає продовольчого ринку?

Як інформують у прес-службі Кам’янка-Бузької ОТГ, останнім часом на адресу Кам’янка-Бузької міської ради лунають звинувачення щодо відсутності у місті належно облаштованого продуктового ринку для мешканців громади та гостей.
Фото ілюстративне

Хочемо розставити усі крапки над «і» та у хронологічному порядку описати ситуацію яка склалась по продовольчому ринку на сьогоднішній день.

До 2016 року орендарем земельної ділянки та власником продовольчого ринку була Кам`янка-Бузька районна спілка споживчих товариств.
З 2016 року орендарем став громадянин Ільницький С.І. (терміном на 10 років для розміщення та обслуговування продовольчого ринку), він же і викупив майно, яке було у власності вищевказаної спілки.

Після цього з’явилася нова надія, що у м.Кам’янка-Бузька нарешті буде збудований та запрацює новий продуктовий ринок, який буде відповідати сучасним умовам із забезпеченням належного санітарного контролю.

Однак, не усім продавцям, які торгували на тій території в неналежних умовах, сподобалась ідея перейти працювати в новий продовольчий ринок. Відтак, вони об’єднали свої фінансові ресурси та знайшли особу, яка буде представляти їх в суді з метою скасувати усі раніше укладені договори оренди та прийняті рішення.
Даною особою виявився усім відомий Олексевич Роман. Ним була подана заява до суду про скасування договору на оренду земельної ділянки під облаштування ринку. Судова тяганина триває досі, а продуктовий ринок залишається десь в майбутній перспективі!!!

Очевидно, що деякі підприємці вважають нормою торгувати продовольчими товарами в таких умовах, не дотримуючись елементарних санітарних норм. Легше НЕ ПЛАТИТИ ЗА ТОРГОВЕ МІСЦЕ І НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАТИ.

Бо зведення нового ринку передбачає оплату торгових місць ( яку, більшість торговців ринку платити НЕ ХОЧУТЬ), відповідно орендар зобов’язаний би був тримати сам ринок в належних санітарних умовах, прибирати і підтримувати в відповідному стані.

На жаль, такі наші реалії із влаштуванням нового продовольчого ринку!

Тому не слід спекулювати зараз темою заборони торгівлі на ринку в умовах запровадження надзвичайної ситуації, бо його як такого і не існує, а територія на якій здійснюється торгівля не є придатною і сама по собі слугує розплідником різних інфекцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ